SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Dresserade katter städar kontor

Problemet att få anställda att städa efter sig på kontor är ett till synes olösligt problem. Men det verkar som en innovativ kontorschef från Värnamo hittat lösningen på problemen. Efter att i frustration ha skrikit till en kollega att: ‘Det är lättare att dressera katter att städa kontor än att få anställda att göra det’, så insåg han att det var kanske det som skulle göras.
Han införskaffade därför 20 katter som han tålmodigt började lära olika städsysslor. Tålamod hade han lärt sig efter många år som kontorschef.

Vid förfrågan har kontorschefen erkänt att han ännu inte uppnått sitt mål. Så här långt har han lärt dem att krafsa i sin egen kattlåda efter de har bajsat och i enstaka fall leka undan pappersbollar så de hamnar bortom synhåll under något skåp. Men han känner sig fortfarande optimistisk.

Framförallt är stämningen på kontoret mycket bättre då alla har en spinnande katt i knät medan de jobbar – vilket skapar allmän trivsel.
Tampas du med samma problem som kontorschefen i Värnamo kanske du i stället ska prova att surfa in på kontorsstädning och leta efter kompetenta städfirmor. Vem vet, du kanske också kan få ett bra pris på kattlådetömning.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa