SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Historia om folsyra

Jag har gått in och ut ur sjukhuset för dialyssessioner. Mina njurar kollapsade och jag visste inte om det. Låt mig dela min historia för dig så att du inte behöver uppleva det jag har upplevt under de senaste tre och ett halvt åren. Lita på mig min vän, du kommer att behöva höra detta.
Ända sedan jag fick diagnosen diabetes, har mina vänner sagt till mig att ha regelbundna kontroller. De var oroliga när jag inte var det. Jag sa till dem att jag kommer att gå träffa min läkare om jag känner att jag behöver träffa honom. Jag behöver inte åka till sjukhuset, det är inge fel på mig. Tja, jag hade fel.
Det finns dagar som jag känner mig svag, slö och förvirrad och blir andfådd. Jag trodde att alla dessa är på grund av hög ålder. Jag är femtiofem, förresten. Så, för mig, är allt jag har känt pågrund av att jag åldras.
Jag har ingen egen familj. Allt jag har är mina vänner som brydde sig tillräckligt för att lura mig till att gå till sjukhuset för att träffa min läkare. Även besviken, lydde jag min läkares instruktioner och att ta varje test som han ville genomföra. Sedan sade han, i en mycket allvarlig ton, dina njurar kollapsar. Det visade sig att min diabetes orsakade kronisk njursvikt. Jag var chockad.
När jag kom hem, blev jag förvånad över att se ett paket utanför min dörr. Jag öppnade det och såg ett par flaskor folsyrakapslar. Nedanför rutan var en lapp som sa att om jag behövde mer, besök folsyra.org och köp mer. Anteckningen var från mina vänner. Jag besökte hemsidan och läste mer om folsyra. Jag var tacksam för flaskorna men ännu mer tacksam för de människor som hade köpt dem, mina vänner.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa