SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
funderat på att hyra in städhjälp?

Har du någonsin funderat på att hyra in städhjälp? Just nu är ett ypperligt tillfälle. Med RUT-avdraget så blir kostnaden inte så stor. I Stockholm med omnejd råder en hel del konkurrens på städmarknaden.

Ett av de allra bästa städbolagen heter Rent Hemma. Rent Hemma accepterar uppdrag i de områden som nås med kollektivtrafik. Gå in på deras hemsida – http://www.renthemma.se/ – och läs mer om vad de kan göra för dig. Rent Hemma erbjuder inte bara ett flertal städpaket utan även tvättning, strykning och fönsterputsning.

Det skadar inte att testa. Rent Hemmas provstädning kostar endast 99 kronor i timmen. Bokningen kan du enkelt göra via webbformuläret på hemsidan. Gå in på hemsidan och ange när du vill få din bostad provstädad. Lämna kontaktuppgifter så hör Rent Hemma av sig och bekräftar bokningen.

Rent Hemma väljer noggrant ut sina medarbetare. Man satsar också stora resurser på utbildning. Innan någon skickas ut på kunduppdrag genomgår den personen en grundlig utbildning i bland annat städteknik. Rent Hemma rättar sig efter Svenska stöldskyddsföreningens riktlinjer.

Samtliga anställda måste lämna utdrag ur belastningsregistret. Att arbeta i någons privata bostad innebär ett förtroende. Rent Hemmas medarbetare skriver under ett sekretessavtal innan de går ut på uppdrag.

För kundens trygghet har Rent Hemma tecknat en ansvarsförsäkring hos Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Eventuella skador som uppstår samband med städningen täcks av denna försäkring. Har du frågor till Rent Hemma eller vill ha hjälp med att boka? Ring i så fall 08-120 509 10 eller skicka e-post till info@renthemma.se.

Synas på marknaden och att aktivt hitta nya kunder

Bisfront hjälper andra företag att växa. Idag ligger nyckeln till framgång i att synas på marknaden och att aktivt hitta nya kunder. Nykundsbearbetning och kvalificerad mötesbokning är saker som Bisfront kan hjälpa dig med. Hittills har Bisfront varit väldigt framgångsrik och har tagit fram hundratals kundmöten åt sina uppdragsgivare. ”Jag är förvånad över den höga kvaliteten på de möten vi har genomfört. Det tyder på att Bisfront lyckas presentera oss på ett högst relevant sätt vid inbokningen”, säger exempelvis L W, VD. Surfa in till www.bisfront.se och läs mer om vad Bisfront kan göra för ditt företag.

Bisfront drog igång sin verksamhet 2006 och har sedan dess växt ut till att bli ett av Nordens ledande företag inom nykundsbearbetning och besöksbokning. Idag finns Bisfront representerat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Mer information om Bisfront hittar du om du besöker www.bisfront.se.

Bisfront har vunnit ett flertal priser för sitt arbete. Tre år i rad utsåg Dagens Industri Bisfront till Gasellföretag. Bisfront har även tre gånger erhållit utmärkelsen Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Besök www.bisfront.se och läs mer om hur Bisfront arbetar för att skapa nya kundkontakter åt sina uppdragsgivare.

När ni överlåter åt Bisfront att ta hand om mötesbokning kan ni som företag fokusera mer på kärnverksamheten.  Bisfront skapar besöksbokningar som i sin tur genererar nya offerter och ökad omsättning. I dagens hårda konkurrenssituation gäller det att stå väl rustad. Bisfront hjälper dig att blir mer synlig på marknaden. Välkommen in till http://www.bisfront.se/telemarketing  idag!

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa