SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
bygga fastigheter med balkonger
May 13th, 2013

Tidigare var det relativt ovanligt att bygga fastigheter med balkonger. Idag har de boende andra krav. Fästeb Bygg AB är ett företag som specialiserat sig på balkongbygge. Framför allt har vi arbetat med äldre fastigheter i Stockholms innerstad. Vi har lång erfarenhet och ett brett kunnande. Idag är vi ett av de bäst ansedda företagen i branschen.

Sedan starten 1991 har vi hjälpt fler än 600 bostadsrättsföreningar att bygga tusentals balkonger. Besök vår hemsida, http://www.fasteb.se och tittare närmare på några av dessa. Du hittar bilderna om du klickar på ”Galleri” i den övre menyraden. Fästeb gör platsbesök och utarbetar offert helt utan kostnad. Du kan anmäla ditt intresse per telefon. Vi nås på numret 08-744 00 07, vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Du kan även kontakta oss via ett formulär som du finner på www.fasteb.se/kontakt/. Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.

Fästebs framgång grundas i våra medarbetares yrkeskunskap. Vi erbjuder våra kunder stor valfrihet. Vi konstruerar måttbeställda fyrkantiga, ovala, konkava, konvexa eller tårtformade balkonger, med eller utan stuprörsgenomföring. Fästeb månar om att hitta en lösning som till form, placering och storlek fungerar med fastighetens exteriör och den omkringliggande byggda miljön. På så sätt underlättar vi även bygglovsprocessen.

Ofta tar Fästeb fram handlingarna för bygglov, men vi har även vid flera tillfällen samarbetat med konsulter och arkitekter som arbetat på uppdrag av bostadsrättsföreningen.  Tack var Fästebs gedigna erfarenhet och omsorg blir byggnationen an naturlig del av den ursprungliga fastigheten. Om du ska bygga balkonger, välj Fästeb!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa