SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Från sängkläder till mat
June 11th, 2013

Det är den karriärriktningen som Silvia har tagit de senaste åren. Fast egentligen började det med mat.
Silvia är en hårt arbetande kvinna från Monterrey i Mexico. Hon är 38 år gammal, är gift och har två barn.
Silvia arbetar med att sälja mat på olika marknader. Innan hon började sälja mat jobbade hon med att sälja sängkläder. Men hon bestämde sig för att börja sälja mat då hon fick möjlighet att ta över sin mammas verksamhet – vilken var just att sälja mat. Detta innebär ett steg framåt och uppåt för Silvia, men hon behöver pengar för att betala sin mor för företaget samt köpa in råvaror och andra varor. Silvia vill locka kunder genom att erbjuda en bättre middagsupplevelse och behöver göra nyinvesteringar för att uppnå detta.
Silvia behöver ta ett lån för att ha råd med allt detta men har svårt att få ett sådant som fattig kvinna i Mexico. Hon anser inte kreditvärdig och får vända sig åt annat håll för att få loss likvida medel. Hon kommer nu att få lån från Kiva som är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet. Med pengar från dem kommer hon att gör nödvändiga investeringar samt köpa ut sin mamma från verksamheten.
Behöver du ett lån för att investera och köpa loss din del i ett företag, kan du besöka www.alfabanken.se. Du gör helt enkelt en ansökan, skickar in och inväntar lämpliga långivare.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa