SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
funderat på att hyra in städhjälp?
July 18th, 2015

Har du någonsin funderat på att hyra in städhjälp? Just nu är ett ypperligt tillfälle. Med RUT-avdraget så blir kostnaden inte så stor. I Stockholm med omnejd råder en hel del konkurrens på städmarknaden.

Ett av de allra bästa städbolagen heter Rent Hemma. Rent Hemma accepterar uppdrag i de områden som nås med kollektivtrafik. Gå in på deras hemsida – http://www.renthemma.se/ – och läs mer om vad de kan göra för dig. Rent Hemma erbjuder inte bara ett flertal städpaket utan även tvättning, strykning och fönsterputsning.

Det skadar inte att testa. Rent Hemmas provstädning kostar endast 99 kronor i timmen. Bokningen kan du enkelt göra via webbformuläret på hemsidan. Gå in på hemsidan och ange när du vill få din bostad provstädad. Lämna kontaktuppgifter så hör Rent Hemma av sig och bekräftar bokningen.

Rent Hemma väljer noggrant ut sina medarbetare. Man satsar också stora resurser på utbildning. Innan någon skickas ut på kunduppdrag genomgår den personen en grundlig utbildning i bland annat städteknik. Rent Hemma rättar sig efter Svenska stöldskyddsföreningens riktlinjer.

Samtliga anställda måste lämna utdrag ur belastningsregistret. Att arbeta i någons privata bostad innebär ett förtroende. Rent Hemmas medarbetare skriver under ett sekretessavtal innan de går ut på uppdrag.

För kundens trygghet har Rent Hemma tecknat en ansvarsförsäkring hos Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Eventuella skador som uppstår samband med städningen täcks av denna försäkring. Har du frågor till Rent Hemma eller vill ha hjälp med att boka? Ring i så fall 08-120 509 10 eller skicka e-post till info@renthemma.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa