SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Möt din nya favorithobby – Kendama
February 28th, 2017

Möt din nya favorithobby – Kendama

Kendama är kanske inte ett spel särskilt många har hört talas om ännu, men det kommer snart att ändras. Kendama är ett spel som ursprungligen blev populärt i Japan, men över de senaste åren har vuxit som en löpeld och numera kan man till och med hitta Kendama-tävlingar över hela världen.

Om du inte har hört talas om Kendama tidigare låter det kanske enkelt; en Kendama är helt enkelt en trästav eller klubba, oftast av trä, med en ihålig boll tillfäst med ett snöre. Det är dock inte lika enkelt som det ser ut! Spelet går ut på att studsa bollen och försöka få den på spiken på toppen av din Kendama, eller på någon av sidorna som är konkava. Det är alltså ett spel som kräver en viss koncentration, och som dessutom kräver att man använder hela kroppen när man spelar. På det viset är det perfekt som hobby för den som vill ha något utmanade att mästra, som också är något utmanade fysiskt.

Om du är intresserad av att lära dig spela Kendama, eller om du redan kan spelet och vill utöka din samling, ska du helt klart vända dig till Spelexperten. Hos Spelexperten.se kan du hitta ett brett sortiment av Kendama, och dessutom användbara delar som extrasnören, så att du lätt kan ersätta ett snöre som gått sönder.

Spelexperten har ett flertal olika märken och stilar på Kendama, så att du kan hitta din favorit och börja spela så snart som möjligt. Dessutom kan du ta en titt på ett par videor på hemsidan så att du kan få ett bättre grepp om vad spelet går ut på, och kanske till och med lära dig några användbara tips till nästa gång du spelar.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa