SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
På väg att skaffa bilförsäkring
June 11th, 2013

På väg att skaffa bilförsäkring eller se över din befintliga bilförsäkring? Det lönar sig verkligen att jämföra olika försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkring. Det finns två sätt att jämföra bilförsäkringar på. Dels kan du ta offerter från flera olika bolag och jämföra dem. Om du har ett försäkringsbolag för andra försäkringar kan du få en lägre bilförsäkring, så glöm inte att inkludera ditt eget försäkringsbolag i offertinsamlingen. Hämta också offert för bilförsäkring från det bilmärke som du kör. Många bilmärken erbjuder egen bilförsäkring och det kan vara en lukrativ lösning för bilförsäkringen.
Har du en begagnad bil? Då har du väl en bilförsäkring från och med den dag som ägarbytet på din bil genomfördes? Det är lag på att ha bilförsäkring och det är du själv som är ansvarig för att ha ordnat med detta, inte förra ägaren eller någon annan. Men hur går man till väga för att skaffa sig en bilförsäkring?

Kostnaden för en bilförsäkring kan variera kraftigt. Dels avgörs den av individuella faktorer som var du bor, hur gammal du är och när du tog ditt körkort. Priset för en bilförsäkring styrs också av hur mycket skydd som ska ingå i den. Den mest grundläggande bilförsäkringen är trafikförsäkringen, som är obligatorisk för alla motordrivna fordon. Hoppar du över trafikförsäkringen kan det få konsekvenser i form av kraftiga böter och givetvis också om du råkar ut för en olycka. Denna sorts bilförsäkring täcker personskador och skador på annans fordon eller egendom, men ger ingen ersättning om din egen bil skadas. Läs mer på bilförsäkringsguiden.se


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa